Woningaanpassing

Ik ben geïnteresseerd
Dhr. Mevr.
Ik zou graag een afspraak maken
Ik ben geïnteresseerd in: huur
koop
lease
Bellen kan natuurlijk ook
085 88 42 00

Woning-aanpassing

Zorgwoningen van De Schans:

  • Persoonlijke benadering
  • 35 jaar ervaring op het gebied van unitbouw
  • Wij regelen alles, van productie tot en met plaatsing
  • Wij onderhouden contacten met betrokken partijen
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Al onze units worden op maat voor u gemaakt
 

 

Een woning-aanpassing van De Schans kan voor veel mensen een ideale oplossing zijn. Bijvoorbeeld voor jongeren met een beperking, voor zorgbehoevende ouderen en voor chronisch zieken. De Schans levert zorgwoningen die volledig zijn afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Een zorgwoning biedt veel voordelen: in de vertrouwde omgeving, dicht bij familie en toch veel privacy.

Alle ruimtes zijn op de begane grond, geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle gewenste voorzieningen. Verhuizen naar een aangepaste woning of zorgappartement hoeft niet meer. Ook een ingrijpende verbouwing van de bestaande woning is niet meer nodig. De Schans biedt zowel woning-aanpassingen als mantelzorgwoningen. Van sanitaire ruimte tot complete woning.

Een Woning-aanpassing is een tijdelijke uitbouw welke wordt gekoppeld aan de bestaande woning. Voordelen van dit soort units is dat ingrijpende verbouwingen niet nodig zijn. Wanneer de unit na verloop van tijd niet meer nodig is, zorgen wij ervoor dat de tuin en woning weer geheel in de oude staat hersteld worden. Bekijk deze pagina om te zien hoe het traject verloopt.

Op het gebied van financiering biedt De Schans diverse aantrekkelijke opties. Naast kopen kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een Wmo-woning. Daarnaast bieden wij een koop met terugkoopgarantie zodat wij uw unit na gebruik voor een vastgesteld bedrag terug kopen.

Download onze uitgebreide brochure om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van De Schans op het gebied van zorgwoningen.