Toiletwagens

De Schans heeft een ruim aanbod toiletwagens in het assortiment. Onze toiletwagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende inrichtingen.

Een toiletwagen van De Schans is de perfecte oplossing voor uw evenement. Wij hebben geschikte wagens voor kleinschalige evenementen maar kunnen ook zeer grote wagens leveren, geschikt voor grote evenementen en concerten.

Al onze wc-wagens zijn zeer luxe afgewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Klik links op de verschillende modellen om een beeld te krijgen van onze mogelijkheden. Ook voor een gebruikte toiletwagen bent u bij De Schans aan het juiste adres.

Schaftwagens
Voor vele gerenommeerde (wegen)bouwbedrijven zijn wij al jaren een vaste leverancier van schaftwagens. Een schaftwagen van De Schans staat voor duurzaamheid en kwaliteit.
Kantoren
De Schans levert aan diverse toonaangevende bedrijven kantoorunits. Van compleet kantoorgebouw tot losse kantoorunits voor op een bouwplaats, bij ons kunt u het zowel kopen als huren.
Zorgwoningen
Een zorwoning van De Schans wordt geheel op maat gemaakt. Om u een indicatie van de mogelijkheden te geven is een uitgebreide brochure samengesteld. Hierin vindt u referentieprojecten en een duidelijke beschrijving van onze werkwijze.