Mobiele badkamer

Een mobiele badkamer van De Schans biedt u 1, 2 of 3 afzonderlijke badkamerruimtes in een compacte wagen. Een mobiele badkamer, of badkamer op wielen, is uitermate geschikt voor renovatieprojecten wanneer de eigen badkamer tijdelijk niet te gebruiken is of tijdens (meerdaagse) evenementen voor uw bezoekers of artiesten.

Een mobiele badkamer van De Schans biedt de gebruiker een luxe, comfortabele en hygiënische sanitaire ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs. Klik op de verschillende modellen en bekijk de vele mogelijkheden van De Schans.

Schaftwagens
Voor vele gerenommeerde (wegen)bouwbedrijven zijn wij al jaren een vaste leverancier van schaftwagens. Een schaftwagen van De Schans staat voor duurzaamheid en kwaliteit.
Kantoren
De Schans levert aan diverse toonaangevende bedrijven kantoorunits. Van compleet kantoorgebouw tot losse kantoorunits voor op een bouwplaats, bij ons kunt u het zowel kopen als huren.
Zorgwoningen
Een zorwoning van De Schans wordt geheel op maat gemaakt. Om u een indicatie van de mogelijkheden te geven is een uitgebreide brochure samengesteld. Hierin vindt u referentieprojecten en een duidelijke beschrijving van onze werkwijze.