alt

Zorgwoningen

Download hier onze uitgebreide brochure over zorgwoningen om een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden van De Schans.

Een zorgwoning kan voor veel mensen een ideale oplossing zijn. Bijvoorbeeld voor jongeren met een beperking, voor zorgbehoevende ouderen en voor chronisch zieken. De Schans maakt en levert zorgwoningen die volledig afgestemd zijn op de persoonlijke wensen van de klant. Een zorgwoning biedt veel voordelen: in de vertrouwde omgeving, dicht bij de familie en toch veel privacy. Alle ruimtes zijn op de begane grond en voorzien van alle gewenste voorzieningen. Verhuizen naar een aangepaste woning of zorgappartement hoeft niet meer. Ook een ingrijpende verbouwing van de bestaande woning is niet meer nodig. De Schans biedt zowel wmo-woningen als mantelzorgwoningen. Van sanitaire ruimte tot complete woning. Vrijstaand of gekoppeld aan een woonhuis.

De grote kracht van De Schans ligt hem in het feit dat het gehele proces (van advies aan de potentiële gebruiker tot aan eindproduct) in eigen beheer wordt uitgevoerd. Bij De Schans staan de waarden kwaliteit, maatwerk en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. De Schans maakt al haar wmo-units conform specifieke eisen van de betreffende gebruiker. Dat betekent dat elke Schans-unit uniek is.

Wilt u vrijblijvend aanvullende informatie ontvangen over De Schans en de mogelijkheden op het gebied van WMO en zorgwoningen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0499-573399 of e-mail adres info@deschans.com.

 

Zorgwoningen
Zorgwoningen
Zorgwoningen
Zorgwoningen
Zorgwoningen
Zorgwoningen