alt

VISIE

 

De Schans, uw partner voor tijdelijke huisvesting op maat

De Schans is jarenlang succesvol actief in de tijdelijke en semi-permanente huisvesting. Als leverancier van tijdelijke huisvesting op maat biedt De Schans altijd uitkomst voor uw behoefte aan tijdelijke of (semi)-permanente ruimte. Ons breed assortiment, eindeloze mogelijkheden en hoogwaardige kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat De Schans zich heeft gevestigd in het topsegment van de branche.

In de loop der jaren hebben tal van toonaangevende ondernemingen gekozen voor producten van De Schans zoals BAM, Ballast Nedam en Mourik. Deze grote bedrijven kiezen voor zowel wagens als units van De Schans en deze producten worden ingezet op (wegen)-bouw projecten door heel Nederland en België.

Als producent van tijdelijke en mobiele huisvesting op maat wil De Schans zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. De Schans maakt gebruik van de allerbeste materialen en componenten en onze producten kunnen geheel op maat gemaakt worden. Deze werkwijze zorgt ervoor dat producten naadloos aansluiten op de behoeften en wensen van de klant.

Of u nu op zoek bent naar een toiletwagen voor uw evenement, een schaftwagen voor uw werknemers, een strandpaviljoen of een compleet schoolgebouw met meerdere verdiepingen, De Schans biedt een topkwaliteit oplossing die perfect aansluit op uw wensen. Wij werken nauw samen met de klanten en kunnen ons product perfect afstemmen op de behoeften.

Neem via het contactformulier direct contact op met De Schans en laat u informeren over de eindeloze mogelijkheden. U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 0499-573399 of e-mail adres info@deschans.com.