Zorgwoningen

Zorgwoningen van De Schans bieden u een luxe ruimte, speciaal voor u op maat gemaakt. Wij leveren Wmo-woningen welke gekoppeld worden aan een bestaande woning, maar kunnen ook mantelzorgwoningen maken welke geplaatst worden in een tuin en geheel vrij staan. Onze zorgwoningen worden op maat gemaakt waardoor deze perfect aansluit op uw behoeften. Zo kunnen wij een zorgwoning leveren met alleen een slaapkamer of sanitairruimte, maar ook een complete zelfstandig woning inclusief keuken en woon/leefkamer. Download onze uitgebreide brochure om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van De Schans op het gebied van zorgwoningen.

Schaftwagens
Voor vele gerenommeerde (wegen)bouwbedrijven zijn wij al jaren een vaste leverancier van schaftwagens. Een schaftwagen van De Schans staat voor duurzaamheid en kwaliteit.
Kantoren
De Schans levert aan diverse toonaangevende bedrijven kantoorunits. Van compleet kantoorgebouw tot losse kantoorunits voor op een bouwplaats, bij ons kunt u het zowel kopen als huren.
Zorgwoningen
Een zorwoning van De Schans wordt geheel op maat gemaakt. Om u een indicatie van de mogelijkheden te geven is een uitgebreide brochure samengesteld. Hierin vindt u referentieprojecten en een duidelijke beschrijving van onze werkwijze.