Wagenbouw

De Schans heeft vele jaren ervaring op het gebied van wagenbouw. Of u nu zoekt naar een schaftwagen voor op de bouw, een toiletwagen voor uw evenement of een mobiele badkamer wanneer uw eigen badkamer wegens verbouwing tijdelijk niet te gebruiken is, wij bieden u altijd een passende oplossing. Alle wagens kunt u bij ons zowel kopen als huren. Bekijk ook ons overzicht gebruikte wagens voor een aantrekkelijk geprijsde occasion.

Bovag keuring van uw wagen(s) kunnen wij ook voor u verzorgen, dit doen we i.s.m. Kass B.V. aanhangwagens.

Schaftwagens
Voor vele gerenommeerde (wegen)bouwbedrijven zijn wij al jaren een vaste leverancier van schaftwagens. Een schaftwagen van De Schans staat voor duurzaamheid en kwaliteit.
Kantoren
De Schans levert aan diverse toonaangevende bedrijven kantoorunits. Van compleet kantoorgebouw tot losse kantoorunits voor op een bouwplaats, bij ons kunt u het zowel kopen als huren.
Zorgwoningen
Een zorwoning van De Schans wordt geheel op maat gemaakt. Om u een indicatie van de mogelijkheden te geven is een uitgebreide brochure samengesteld. Hierin vindt u referentieprojecten en een duidelijke beschrijving van onze werkwijze.