Units

De Schans heeft 35 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van units. De Schans maakt units welke op tal van manieren gebruikt worden. Ons assortiment units bestaat bijvoorbeeld uit woonunits, kantoorunits, schaftunits, schoolgebouwen, strandpaviljoens en portiersloges.

De belangrijkste kenmerken van onze units zijn de zeer hoge kwaliteit, weinig onderhoud behoevend en lange levensduur.

Op deze pagina kunt u klikken op de door u gezochte productgroep. In deze groepen vindt u de producten welke De Schans in haar assortiment heeft. Naast onze assortiment standaard units kunnen wij ook units voor u op maat maken. Zo kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Schaftwagens
Voor vele gerenommeerde (wegen)bouwbedrijven zijn wij al jaren een vaste leverancier van schaftwagens. Een schaftwagen van De Schans staat voor duurzaamheid en kwaliteit.
Kantoren
De Schans levert aan diverse toonaangevende bedrijven kantoorunits. Van compleet kantoorgebouw tot losse kantoorunits voor op een bouwplaats, bij ons kunt u het zowel kopen als huren.
Zorgwoningen
Een zorwoning van De Schans wordt geheel op maat gemaakt. Om u een indicatie van de mogelijkheden te geven is een uitgebreide brochure samengesteld. Hierin vindt u referentieprojecten en een duidelijke beschrijving van onze werkwijze.